• Startsida

Kallelse till årsmöte

Välkommen på årsmöte den 21 februari!

Det är viktigt att vi fortsätter vårt gemensamma arbete för tibetanernas lagliga rätt till självbestämmande och mänskliga rättigheter och hoppas att du känner likadant. Ditt stöd som medlem är ovärderligt och vi ser fram emot att fortsätta uppmärksamma situationen i Tibet under 2017. T.ex. har vi just haft besök av Nyima Lhamo, vars morbror är den avlidne aktivisten Tenzin Delek Rinpoche. Hon höll en föreläsning den 5 februari kl 12 i Stockholm, och intervjuades i DN bl.a.

Vi är just nu i behov av nya styrelsemedlemmar! Om du funderat på att bli aktiv medlem i Svenska Tibetkommittén ska du ta chansen nu. Årsmötet ett jättebra forum att komma och visa intresse men det går också bra att skriva eller ringa till oss, helst så snart som möjligt. Att vara med i styrelsen kan innebära många olika saker, till exempel att göra uppdateringar på Facebook och hemsidan, planera aktiviteter eller skriva för vår medlemstidning.

Tid: tisdagen den 21 februari klockan 18:30 (vi bjuder på fika innan mötet börjar)
Plats: Solidaritetsrörelsens hus, konferensrummet bredvid biblioteket
Tegelviksgatan 40, Stockholm (buss 2 mot Sofia, ändhållplats Barnängen)

V.v. anmäl att du kommer på stk@tibet.se eller till telefonsvarare på nr 08-643 01 83.