• Startsida

Schysst Jul!

Nu är det bara veckor kvar till årets upplaga av Schysst Jul! Svenska Tibetkommittén medverkar i år igen. Kom och handla av oss eller få information om organisationen. Dela gärna detta inlägg.
Schysst Jul är Stockholms schysstaste julmarknad, en marknad med stor variation från världens många hörn. Vi som deltar i Schysst Jul vill visa att det finns ett alternativ till den vanliga julhandeln och istället lyfta fram bra klappar som visar hänsyn till människa och miljö. På Schysst Jul kan du därför känna dig trygg med att du får veta var produkterna som säljs kommer ifrån och räkna med att de som producerat dem har bra arbetsvillkor. Så kom och njut av en mysig julhelg med oss på Schysst Jul.

Datum: 3-4 december
Öppet: 10-16
Plats: ABF-huset plan 1, sveavägen 41.

Vill du veta mer?
Facebook:https://m.facebook.com/events/196215227481036
"www.schysstjul.se”

Vi ses på Schysst Jul!